За SAFFRЕ

Иновациите са нашето вдъхновение, а ексклузивността е ключа към успеха на нашите продукти. Вдъхновени сме от силата на природата и ценим полезните и възстановителни потенциали, наследени от нея. Чрез вплитането на тази енергия се роди нашата колекция, която обединява натурални, редки и висококачествени компоненти.

В свят с много информация и избор, SAFFRE съществува, за да Ви поднесе едно магнетично и необикновено изживяване за сетивата.

Вярваме, че ежедневната грижа за кожата е от съществено значение за нейния здрав, сияен и свеж вид.

Вярваме, че българската първокачествена козметика е идеален избор за всяка дама.

Гарантираме Ви, че всички съставки, които влагаме в продуктите си са еталон от световно качество, напълно проследими и добити от устойчиви източници.

Знаем, че SAFFRE ще отведе великолепието на Вашата кожа на друго ниво!

Кои сме ние?

Ние сме Антония и Десислава Вълкови.

Две сестри, вдъхновени от козметичните тенденции!

Две сестри, вдъхновени от родното място и женската красота!

Човек, какъвто и път да е поел, каквито и цели да си е поставил, не би бил здраво стъпил на земята, ако я няма връзката с родното място и семейството!

Израснахме в семейство с тридесет годишен опит в търговията. През 2019 година нашата майка реши, че има нужда да се разтовари от стреса и напрежението, чрез обработването на наследствените си земи в Тракийското село Крепост. Така се роди идеята за отглеждането на екзотичния за нашите земи шафран. С внимателен подбор на сертифицирани луковици, прецизно отглеждане и добиване, без химични препарати и машинна обработка, се сдобихме с безценното цвете. Изследвания, направени във френска лаборатория, потвърдиха, че сме достигнали най-високо качество.

Тогава започна всичко! Магията на разцъфналите полета, покрити с красиви лилави цветя, магията на продукцията на нашите родители ни показа, че това е пътят по който трябва да поемем! Да популяризираме тази култура, като я вложим в собствена марка луксозни козметични продукти!

Регистрирай се и ще получиш подарък 10 лв. за пазаруване в сайта, които ще добавим в твоята клиентска сметка!