Explore Beauty

SAFFRE combines the undeniable benefits of saffron in one exclusive cosmetic line.

Let's discover the secret of the magic plant together!

Открий своя онлайн портфейл в Saffrebg.com и печели бонуси!

НАТУРАЛНА И ЛУКСОЗНА БЪЛГАРСКА КОЗМЕТИКА С ШАФРАН

Грижа за кожата, която те обгръща с нежност, мекота и свежест!

Използваме силата на природата и постиженията на новите технологии, за да постигнем озарена, подмладена и регенерирана кожа. SAFFRE отглежда, събира и отделя за Вас само висококачествени шафранови стигми, за да получи най-ценния и чист екстракт от „червеното злато“ на Земята.

Saffron, Why So Exclusive?

Crocus Sativus, познат още като шафран е вид многогодишно, цъфтящо растение, непознато в див вид. Той изниква от земята през есента, за да ни разкрие една магия, обагрена в лилаво. Истинското бижу се крие в трите рубиненочервени стигми, които се извличат от цветето. Те се добиват ръчно и с огромно внимание, за да се съхранят най-ценните качества на шафрана. Съдържа антиоксиданти, етерични масла, каротеноиди, витамини и минерали. Богат на витамини А, В, В1, В2, В3, С, както и на желязо, мед, фосфор, магнезий, цинк, селен, калий и калций. Приемът на шафран има противовъзпалително, антисептично, тонизиращо мозъка и имуностимулиращо действие.

Long used in haute cuisine, today it is increasingly recognized as a precious ingredient for beauty. Saffron is one of the powerful natural weapons when it comes to maintaining a radiant, healthy and fresh skin.

Saffron- A Skincare Superfood

Saffron offers many benefits - include it in your daily routine and we promise you will fall in love with it!

Богатият комплекс от витамини и минерали в състава на шафрана имат роля в предпазването на кожата от вредните влияния на околната среда. Той насърчава здравия вид на кожата и се бори с процесите на стареене. Шафранът е естествен овлажнител, хидратира, изглажда, омекотява, подобрява еластичността и подхранва кожата в дълбочина. Има тонизиращо и регенериращо действие.

The magic plant has the ability to support cell formation and enhance the renewal process of the skin, it provides an important aid in protecting cellular and membrane structure

Мощният антиоксидант озарява, придава по-свеж, сияен и здрав вид на кожата!

Saffron protects, restores and revives! It restores the radiance of your skin!

How do we grow, extract and store saffron crocus?
Регистрирай се и ще получиш подарък 10 лв. за пазаруване в сайта, които ще добавим в твоята клиентска сметка!